LET OP! VERGOEDING BIJ VERZEKERING!

Voor onze specialisaties acne en elektrisch ontharen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hiervoor is een doorverwijzing van de huisarts nodig.
AGB Code : 89001193
Ons instituut is GGD Gecertificeerd

Detox Gel Deep Pore Treatment

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Een slimme combinatie van ingrediënten om alle huidtypen te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost afvalstoffen op, verweekt mee-eters en doodt bacteriën. Het vermindert ontstekingen en verfijnt de huid-en poriën structuur.

PCA Therapeutic Salicylic Acid Mask

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Verhelderend masker voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur. Het kalmeert roodheden en irritatie. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Therapeutic Pumpkin Mask

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Dit pompoenmasker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Peel® Hydroquinone Free

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Deze behandeling verbetert de huidstructuur en beschermt tegen pigmentatie verschillen. Het geeft een frisse uitstraling. Effectief bij huidirritatie. De talgproductie wordt gereguleerd, lijnen en rimpels verzacht. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Ultra Peel® I

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • De behandeling voor de droge en rijpere huid. Ideaal voor de huid die door de menopauze verandert. Gaat huidverkleuring tegen, en behandelt fijne lijnen, rimpels en acne. In combinatie met de producten van PCA.

PCA 4 & 6% Pure Retinol Peel

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Pure Retinol Peel is een must voor de rijpere huid. Eveneens een aanrader voor de huid met pigmentverschuivingen, de doffe rokershuid, de huid met zonebeschadiging en/of acne littekens. Een Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling. Jouw resultaat; een egaler huidskleur en een jeugdige gloed. In combinatie met de producten van PCA.

Environ Deep Cleansing

€ 72,-
 • Deze gelaatsbehandeling is een must voor de huid met verstopte poriën. In combinatie met de producten van Environ.

Environ Cool Peel

 • Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen. Een geavanceerde gelaatsbehandeling gericht op het vertragen en verminderen van huidveroudering. In combinatie met de producten van Environ.

Phytomer Acnipur

€ 59,50
 • Deze zuiverende behandeling is uitermate geschikt voor de onzuivere huid en de huid met ontstekingen. Verstopte poriën worden vrij gemaakt, en het overtollige talg wordt gereguleerd. Deze behandeling werkt ook anti-bacterieel. (exclusief verwijderen van onzuiverheden, dit wordt er als module bij gerekend )

Huidsupplement Skin Accumax

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • De revolutionaire veelzijdige oplossing voor de probleemhuid met onzuiverheden.
 • Skin Accumax bevat een power team van vitamines A, C en E, en de unieke voedingsstof DIM Deze laatste is essentieel voor het behouden van een gezonde, zuivere en gave huid. Dit unieke huidsupplement werkt op verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen) en brengt de huid weer in balans.
 • TIP: Extra voordeel; het ingenomen supplement heeft een werking op je totale lichaam. Zo heb je direct de mogelijkheid om ook puistjes op rug en/of decolleté aan te pakken.

Collageen Booster bij acne

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • De Collageen Booster lichttherapie behandeling geeft de huid nieuwe energie. Het is een natuurlijke methode om meer collageen op te bouwen in de huid. Met de Collageen Booster kunnen we ook acne behandelen. Het specifieke blauwe licht heeft een positieve werking op de bacterie, die acne veroorzaakt. Ontstekingen verminderen en de huid herstelt sneller. Hierdoor verminder je de kans op littekens. In combinatie met de producten van Image Skincare worden grensverleggende resultaten bereikt bij acne.

Lymfedrainage

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Manuele lymfedrainage is een rustige en zachte massagetechniek, onder andere bedoeld voor het bestrijden van lymfe-oedeem / vochtopeenhopingen.
 • Ons lymfe stelsel is belangrijk voor de afvoer van afvalstoffen, zowel in je lichaam als in je huid. Als deze afvalstoffen voldoende worden opgeruimd, verminder je het mogelijk ontstaan van puistjes, stuwing in de huid, en rode en/of schrale uitslag

Huidsupplement Colostrum-C

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Versterk je huid (en jezelf!) van binnenuit.
 • Colostrum-C optimaliseert de werking van je immuunsysteem. Ideaal om de gevoelige huid meer weerbaar te maken. Het verbetert eveneens de elasticiteit van de weefsels.
 • TIP: niet alleen je huid, maar ook je algemene gezondheid en welzijn profiteert van supplementen. Ben je gevoelig aan koortsblaren, of heb je een verzwakt immuunsysteem tijdens de winter? Colostrum-C biedt meer weerstand en zorgt ook voor een gezonde groei en herstel van je huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?

Neem hier contact met ons op