Waarom PCA?

Een gezonde en mooie huid is onze missie.

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van intensieve peelings, die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. PCA Skin opgeleide huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

PCA HUIDVERBETERING

Waarom Environ?

Vitaminen, met name vitamine A, zijn essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Dit gegeven is de essentie van de Environ behandelingen en producten.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan een hogere dosering vitamine A. Deze is nodig om je dagelijkse tekort aan te vullen, en je huid te voeden. Zo blijft je huid weerbaar, levendig en soepel.

ANTI AGING ENVIRON


Waarom Phytomer?

PHYTOMER is de echte pionier op het gebied van mariene cosmetica. Mariene huidverzorging is gebaseerd op waardevolle ingredienten uit de zee.

Tegenwoordig is PHYTOMER een van de weinige cosmetica-bedrijven ter wereld die zich toelegt op mariene biotechnologie om volledig nieuwe en natuurlijke ingrediënten te produceren met behulp van hightech en milieuvriendelijke methoden.

PHYTOMER

Waarom Lady Green?

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Aantrekkelijk,, kleurrijk en met een positieve kijk op de huidbehoeften van deze leeftijdsgroep. Hippe producten met ultra zachte texturen en aangename geuren.

LADY GREEN


Waarom Love Rock?

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen. Inmiddels weten wij dankzij enthousiaste reacties van klanten, dat de producten ook uitstekend geschikt voor volwassenen met een allergie gevoelige huid / eczeem

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge (kinder)huid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans!

LOVE ROCK

Waarom Jane Iredale?

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun unieke samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen, ontstekingswerend en uitgebreid getest op allergie. De make-up is, mede door de zonbescherming en ademende texturen, ieder seizoen gemakkelijk aan te brengen. Trendy en tijdloze kleuren laten jou en je huid stralen.

JANE IREDALE

Waarom Caption?

Nagels lakken voordat je naar bed gaat…..
Met de speciaal ontwikkelde Lac-Q3 formule heeft u binnen 15 minuten een mooie set nagels met de look en de hardheid van een gel, maar zonder UV-lamp. Caption is niet schadelijk voor de nagels. Voor het gewenste resultaat, gebruikt u de basis, de kleur en de topcoat.

 

CAPTION