PCA Detox gel / Clarify Mask

variabele tarieven - prijs op aanvraag

Detox Gel Deep Pore Treatment

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • Een slimme combinatie van ingrediënten om alle huidtypen te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost afvalstoffen op, verweekt mee-eters en doodt bacteriën. Het vermindert ontstekingen en verfijnt de huid-en poriën structuur.

Therapeutic Salicylic Acid Mask

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • Verhelderend masker voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur. Het kalmeert rood heden en irritatie. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Peel® Hydroquinone Free

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • Deze behandeling verbetert de huidstructuur en beschermt tegen pigmentatie verschillen. Het geeft een frisse uitstraling. Effectief bij huidirritatie. De talgproductie wordt gereguleerd, lijnen en rimpels verzacht. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Ultra Peel® I

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • De behandeling voor de droge en rijpere huid. Ideaal voor de huid die door de menopauze verandert. Gaat huidverkleuring tegen, en behandelt fijne lijnen, rimpels en acne. In combinatie met de producten van PCA.

Environ Deep Cleansing

€ 72,-
  • Deze gelaatsbehandeling is een must voor de huid met verstopte poriën. In combinatie met de producten van Environ.

Environ Cool Peel

  • Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen. Een geavanceerde gelaatsbehandeling gericht op het vertragen en verminderen van huidveroudering. In combinatie met de producten van Environ.

Tieners: Lady Green behandeling

€ 42.50
  • Een effectieve verzorging voor de tienerhuid, bestaande uit een reiniging, een scrub, en het verwijderen van onzuiverheden. Daarna nog even heerlijk ontspannen met een ……masker. Je krijgt een gratis Conjac sponsje, waarmee je…….. In combinatie met de producten van Lady Green.

Soin Purifiant met / zonder massage

€ 59,50 / € 69,50
  • Een diep reinigende behandeling voor de gevoelige, vette en acne huid, waarbij een zuiverend, kalmerend masker wordt gebruikt. In combinatie met de producten van Phytomer.

Collageen Booster bij acne

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • De Collageen Booster lichttherapie behandeling geeft de huid nieuwe energie. Het is een natuurlijke methode om meer collageen op te bouwen in de huid. Met de Collageen Booster kunnen we ook acne behandelen. Het specifieke blauwe licht heeft een positieve werking op de bacterie, die acne veroorzaakt. Ontstekingen verminderen en de huid herstelt sneller. Hierdoor verminder je de kans op littekens. In combinatie met de producten van Image Skincare worden grensverleggende resultaten bereikt bij acne.

Huidsupplementen Vita+

variabele tarieven - prijs op aanvraag
  • De vitamines A en D in dit supplement werken samen en elkaar versterkend, aan het behouden en verkrijgen van een gezonde huid. Zelfs naast een goed eetpatroon waardevol om over voldoende vitamine A in de huid te kunnen beschikken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?

Neem hier contact met ons op