Skin Studio Pour Elle werkt samen met Mieke Heirman, oprichtster van “Zacht ontharen”, om ongewenste haargroei op efficiënte en pijnvrije wijze duurzaam te verwijderen. Een mooie zachte huid voelt goed. Je zit letterlijk nog beter en zelfzeker in je vel!

Een optimale laserontharing vraagt hoogwaardige en veilige apparatuur. Wij werken daarom met de LightSheer® DUET Diodelaser, de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat. Hiermee kan het haar dat van nature op het lichaam voorkomt, op een zeer doeltreffende manier worden verwijderd.

Deze behandelig vraagt veel kennis, vaardigheden envakvrouwschap. Mieke is verpleegkundige van opleiding en heeft jarenlange ervaring in definitief ontharen.

 

Voorbereiding

– Vermijd zon en zonnebank tussen de behandelingen

– Scheer drie dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg

– Gebruik geen deodorant of make-up voor de behandeling

– Gebruik Flammazine®of Flamigel® na de behandeling

– Geef te kennen of u medicatie neemt op het moment van de behandeling

 

Onze werkwijze

De laser geeft een lichtstraal af die gemakkelijk de huid binnendringt. Hoe lichter de huid hoe beter dit licht kan doordringen. De energie van de laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig aangetast raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

De laser wordt afgesteld op je huidskleur, je haarkleur en de zone van behandeling. Het unieke koelsysteem van de laser beschermt de huid tegen oververhitting. Hierdoor is de laser geschikt voor de meest gevoelige huid en is de kans op huidbeschadiging gering.

De tijdsduur van de behandeling varieert per behandeld gebied. Alleen haren in de groeifase bevatten pigment en zijn dus het meest gevoelig voor laserlicht. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zijn, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld vijf tot acht. Dit gebeurt met tussenpozen van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de te behandelen zone.

 

 

 

Ontharig all over!

Het grote voordeel van laserontharing is dat het op ieder lichaamsdeel toegepast kan worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich laten behandelen: rug, borst, buik en nekharen bij mannen. En bij vrouwen bovenlip, kin, gelaat, benen, bikinilijn en oksels. Ook de armen, handen, voeten en oren kunnen worden behandeld.

Laserontharing is nagenoeg voor iedereen geschikt, een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste gratis consult wordt er gekeken naar je huid- en haartype en krijg je informatie over de behandeling, de werkwijze en het effect ervan.

 

De volgende datum dat zij in ons instituut aanwezig zal zijn:

VOLGENS AFSPRAAK – van 08.30 – 21.00

 

 

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?

Neem hier contact met ons op