PCA 4 & 6% Pure Retinol Peel

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Pure Retinol Peel is een must voor de rijpere huid. Eveneens een aanrader voor de huid met pigmentverschuivingen, de doffe rokershuid, de huid met zonbeschadiging en/of acne littekens. Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling. Resultaat; een egalere huidskleur en een jeugdige gloed. In combinatie met de producten van PCA.
 •  
 •  

PCA Therapeutic Pumpkin Mask

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Dit pompoenmasker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Peel® Hydroquinone Free

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • Deze behandeling verbetert de huidstructuur en beschermt tegen pigmentatie verschillen. Het geeft een frisse uitstraling. Effectief bij huidirritatie. De talgproductie wordt gereguleerd, lijnen en rimpels verzacht. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid. In combinatie met de producten van PCA.

PCA Ultra Peel® I

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 • De behandeling voor de droge en rijpere huid. Ideaal voor de huid die door de menopauze verandert. Gaat huidverkleuring tegen, en behandelt fijne lijnen, rimpels en acne. In combinatie met de producten van PCA.

CELLICS “NATURAL SKIN ARCHITECTURE”

variabele tarieven - prijs op aanvraag
 •  Waarom je Cellics niet kan missen

 • Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?
 • Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.
 • In Cellics is er een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!
 •