MASTERS IN BEAUTY

Onze masters in beauty

 1.     

  “Ik ben Veronique de Poorter, vakspecialist en eigenaresse van Skin Studio Pour Elle. Zo’n 25 jaar geleden ben ik heel enthousiast als jonge schoonheidsspecialiste begonnen. Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professionele studio met een hecht specialistenteam. Samen zetten we ons iedere dag weer vol overgave in. Bij Skin Studio Skin Studio Pour Elle staan klantbeleving en kwaliteit voorop. Een klant moet zich er altijd welkom voelen én kunnen rekenen op een uiterst deskundige aanpak.”
      

  “Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Bettina Claessens. Mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd in het Belgische Brugge aan het T.I.H.F. Meer dan 20 jaar werk ik al als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 20 jaar bij Pour Elle!
  Doordat ik allround schoonheidsspecialiste ben blijf ik enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in onze drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn opgedane kennis over de huid en produkten, die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, mensen goed adviseren zodat specifieke huidproblemen aangepakt kunnen worden.
  Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.
  En wat Skin Studio Pour Elle verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, dat is … de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze nieuwe locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving! Ik kan hier zeker nog wel 25 jaar enthousiast verder werken.
  Ik hoop U binnenkort te mogen verwelkomen in onze nieuwe Skin Studio, Met vriendelijke groet, Bettina"


      

  Mijn naam is Judith Koster en sinds 2005 in dienst als allround schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn diploma behaald op ROC Zadkine in Rotterdam. Mijn specialisatie is acne. Ik doe mijn werk graag met veel passie en liefde. Belangrijk vind ik luisteren naar de klant wat de wensen zijn en hier aan voldoen, zodat ze met een glimlach naar buiten gaan :)

   

       

  “Mijn naam is Maggy Lensen, ik ben 20 jaar oud. Sinds 2014 ben ik full-time werkzaam als allround schoonheidsspecialiste niveau 4 bij Skin Studio Pour Elle. Mijn diploma heb ik behaald op het Scalda college te Goes, en ik kon direct na mijn opleiding bij Pour Elle aan de slag! Acne behandelingen; PCA behandelingen behoren o.a. tot mijn specialisaties. Het deskundig informeren en adviseren aan de klant is een passie voor mij. Ik geniet ervan wanneer klanten tevreden en met een mooi resultaat de deur uitgaan. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, ik ben daarom gestart met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste. Dit houd in, dat ik word opgeleid in dermatologische kennis, en goed in staat ben (vroegtijdig) huidproblemen te signaleren en u hierover te informeren. Dit is weer een extra aanvulling voor de salon. Nadat de salon 21 jaar gevestigd was aan de Steensedijk, zijn wij kortgeleden verhuisd naar de Stationsweg. Dit is iets waar Veronique heel trots op mag zijn, dat ze dit allemaal heeft kunnen bereiken! Mijn doel is om na 25 jaar Pour Elle, er sowieso nog eens 25 jaar bij te doen! Een gezellige salon, waar klanten graag komen, en waar kwaliteit voorop staat!"

Merken

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image