Bettina Claessens

Bettina Claessens

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Bettina Claessens. Mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd in het Belgische Brugge aan het T.I.H.F. Meer dan 20 jaar werk ik al als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 20 jaar bij Pour Elle!
Doordat ik allround schoonheidsspecialiste ben blijf ik enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in onze drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn opgedane kennis over de huid en produkten, die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, mensen goed adviseren zodat specifieke huidproblemen aangepakt kunnen worden.
Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.
En wat Skin Studio Pour Elle verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, dat is … de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze nieuwe locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving! Ik kan hier zeker nog wel 25 jaar enthousiast verder werken.
Ik hoop U binnenkort te mogen verwelkomen in onze Skin Studio!

 

Judith Koster

Judith Koster

Mijn Naam is Judith Koster en sinds 2005 werkzaam bij Pour Elle.Ik heb mijn diploma behaald op Roc Zadkine in Rotterdam.

Mijn specialisaties zijn Anti-Aging en Acne. Acne is een veelvoorkomend probleem bij pubers maar tegenwoordig ook bij volwassenen.

De oorzaak is vaak lastig te achterhalen, kan door voeding, stress, hormonaal of problemen van binnenuit in het lichaam. In samenwerking met de klant door aanpassing van voeding, de behandeling in de salon en thuis eraan te werken, kunnen we vaak tot een mooi resultaat komen. Het geeft mij ook een goed gevoel dat ik voor de klant iets kan betekenen om het acne probleem te verlichten of zelfs op te lossen. Maar hier is wel veel geduld voor nodig het is niet opgelost na een paar behandelingen.

Ik werk graag bij Pour Elle omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn en we met de tijd meegaan. Het uiterlijk is belangrijk en we werken met heel wat mooie merken en kunnen met intensieve behandelingen of kuren heel wat betekenen voor de klant. We hebben een leuk team dat is natuurlijk ook belangrijk voor de werksfeer

Maggy Lensen

Maggy Lensen

Mijn naam is Maggy Lensen, ik ben 20 jaar oud. Sinds 2014 ben ik full-time werkzaam als allround schoonheidsspecialiste niveau 4 bij Skin Studio Pour Elle. Mijn diploma heb ik behaald op het Scalda college te Goes, en ik kon direct na mijn opleiding bij Pour Elle aan de slag! Acne behandelingen; PCA behandelingen behoren o.a. tot mijn specialisaties. Het deskundig informeren en adviseren aan de klant is een passie voor mij. Ik geniet ervan wanneer klanten tevreden en met een mooi resultaat de deur uitgaan. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, ik ben daarom gestart met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste. Dit houd in, dat ik word opgeleid in dermatologische kennis, en goed in staat ben (vroegtijdig) huidproblemen te signaleren en u hierover te informeren. Dit is weer een extra aanvulling voor de salon. Nadat de salon 21 jaar gevestigd was aan de Steensedijk, zijn wij kortgeleden verhuisd naar de Stationsweg. Dit is iets waar Veronique heel trots op mag zijn, dat ze dit allemaal heeft kunnen bereiken! Mijn doel is om na 25 jaar Pour Elle, er sowieso nog eens 25 jaar bij te doen! Een gezellige salon, waar klanten graag komen, en waar kwaliteit voorop staat!

Veronique de Poorter

Veronique de Poorter

Op de home pagina kunt u alles lezen over mijzelf