Bettina Claessens

Bettina Claessens

 

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Bettina Claessens. Mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd in het Belgische Brugge aan het T.I.H.F. Meer dan 20 jaar werk ik al als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 20 jaar bij Pour Elle!
Doordat ik allround schoonheidsspecialiste ben blijf ik enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in onze drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn opgedane kennis over de huid en produkten, die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, mensen goed adviseren zodat specifieke huidproblemen aangepakt kunnen worden.
Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.
En wat Skin Studio Pour Elle verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, dat is … de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze nieuwe locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving! Ik kan hier zeker nog wel 25 jaar enthousiast verder werken.
Ik hoop U binnenkort te mogen verwelkomen in onze Skin Studio!

Bettina

 

Judith Koster

Judith Koster

 

Mijn Naam is Judith Koster en sinds 2005 werkzaam bij Pour Elle.Ik heb mijn diploma behaald op Roc Zadkine in Rotterdam.

Mijn specialisaties zijn Anti-Aging en Acne. Acne is een veelvoorkomend probleem bij pubers maar tegenwoordig ook bij volwassenen.

De oorzaak is vaak lastig te achterhalen, kan door voeding, stress, hormonaal of problemen van binnenuit in het lichaam. In samenwerking met de klant door aanpassing van voeding, de behandeling in de salon en thuis eraan te werken, kunnen we vaak tot een mooi resultaat komen. Het geeft mij ook een goed gevoel dat ik voor de klant iets kan betekenen om het acne probleem te verlichten of zelfs op te lossen. Maar hier is wel veel geduld voor nodig het is niet opgelost na een paar behandelingen.

Ik werk graag bij Pour Elle omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn en we met de tijd meegaan. Het uiterlijk is belangrijk en we werken met heel wat mooie merken en kunnen met intensieve behandelingen of kuren heel wat betekenen voor de klant. We hebben een leuk team dat is natuurlijk ook belangrijk voor de werksfeer

Judith

Simone van de Walle

Simone van de Walle

 

Mijn naam is Simone v.d Walle. Sinds december 2017 werk ik als allround
schoonheidsspecialiste bij Skinstudio Pour Elle. Mijn diploma heb ik behaald op het Vitalis
College in Breda. Het was altijd al een droom van mij om schoonheidsspecialiste te worden, daarom ben ik erg dankbaar dat ik dit beroep bij zo’n mooi bedrijf mag uitoefenen. Op het gebied van wimperlifting bent u bij mij aan het juiste adres. Verder is acne mijn specialisatie en ga ik nog veel kennis opdoen in de komende trainingen. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik mezelf verder mag ontwikkelen en kan doorgroeien tot een Master in beauty!

Simone

Veronique de Poorter

Veronique de Poorter

Op de home pagina kunt u alles lezen over mijzelf

Veronique