ENVIRON IONZYME DF

Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering. De huid heeft namelijk een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert.

Dit bijzondere systeem overwint deze weerstand en verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese.

Geluidsgolven en pulserende stroom

Laag frequentie sonoforese gebruikt geluidsgolven om vitaminen door de huid te transporteren. Bij intermitterende iontoforese wordt gebruik gemaakt van een gepulseerde elektrische stroom om het indringen van de vitaminen in de cellen te verbeteren. Nog simpeler gesteld: de sonoforese zet de deuren naar de cellen open, en de iontoforese zorgt ervoor dat de stoffen door de deur gaan en op hun bestemming aankomen.

Meest effectieve methode om een gezichtsbehandeling tot een succes te maken

De geluidsgolven van de sonoforese hebben dezelfde frequentie als het geluid van dolfijnen en wekken trillingen op die overgebracht worden in de huid. Deze trillingen veroorzaken openingen in de bovenste huidlaag en openen de cellen. We zouden eenvoudig kunnen stellen dat ‘ramen en deuren’ van de huid geopend worden. De lagere geluidsfrequentie (geluidsgolven van 22 kHz) is tot duizend keer effectiever dan de conventionele ultrasound (geluidsgolven van 1.1MHz).

Geluidsgolven openen de ‘ramen en deuren’ van de huid, waardoor werkbare stoffen beter worden opgenomen.

Werkzame ingrediënten worden in kleinere deeltjes gesplitst

De gepulseerde stroom van de iontoforese helpt om de werkzame ingrediënten te splitsen in kleinere deeltjes en duwt de actieve deeltjes tot diep in de levende huidcellen, waar ze uiteindelijk wijzigingen in de cellen teweeg kunnen brengen.

Met conventionele iontoforese gebeuren de veranderingen veel langzamer, terwijl met het Ionzyme DF apparaat al na twee of drie behandelingen zichtbare resultaten zijn. De huid ziet er sprankelende uit en voelt veel prettiger aan.

 

WELKE BEHANDELING IS WETENSCHAPPELIJK ONTWIKKELD VOOR JOUW HUIDCONDITIE?

BEN JE GEÏNTERESSEERD OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

CONTACT

Skin Studio Pour Elle
Stationsweg 82, 4561 GB, Hulst

ONZE TIJDELIJKE NIEUWE LOCATIE:
ABSDAALSWEG 7, HULST
(naast de Action)

Telefoon : 0114-320313

Openingsuren Skin Studio:
Ma-do : 8.30-21.00
Vrijdag: 8.30-17.30
Zaterdag: 8.30-13.00

Openingsuren Winkel:
Ma -vrij: 8.30-18.00
Zat: 8.30-13.00

MAIL ONS HIER

♥ Producten nodig? ♥

Bel of mail ons en wij stemmen het afhaalmoment met jou af.

Of bestel ze in onze webshop

 

 

Volg ons op Facebook

Wij zijn aangesloten bij: