De huid is zeer kostbaar goed en elke huid is uniek!
Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften
Ze voeden en herstellen de huid met niet agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhogen aanzienlijk de opname van de vitamine.

 

De andere zullen het verschil zien!

WAT MAAKT ENVIRON® UNIEK

  • Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
  • De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
  • Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers.
  • De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen.
  • Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen die beschikken over eigen, steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie.
  • Aangezien de huidverzorgingsproducten van Environ effectieve ingrediënten bevatten en er zo weinig mogelijk bewaarmiddelen worden gebruikt, worden de producten verpakt in speciale flesjes of tubes die hen beschermen tegen licht en lucht.
  • Bepaalde producten zijn gecertificeerd door het prestigieuze Swiss Vitamin Institute, dat erover waakt dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd.

 

 Environ Ionzyme DF

Het Environ Ionzyme DF apparaat, het eerste apparaat ter wereld dat de kracht van intermitterende iontoforese en sonoforese op lage frequentie combineert, verhoogt doeltreffend de opname van de producten die tijdens de Environ gelaats- en lichaamsbehandelingen gebruikt worden. Dit leidt tot snellere en langdurig zichtbare resultaten.

Environ neemt huidverzorging ernstig. Daarom worden de Environ huidverzorgingsspecialisten intensief opgeleid, zodat ze in staat zijn een correcte huidanalyse uit te voeren en juist advies te verstrekken

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?

MEER INFO

We Rethought Everything

Complete Corporate Identity