De tijd vooruit gezet, de dagen weer langer en lichter, hier en daar nieuwe groene uitlopers en kleurrijke bollen in de natuur. De lente is voor velen het meest favoriete seizoen en komt er nu toch echt aan!
Het seizoen om je huid te helpen zich te herstellen van koude weersomstandigheden, om vocht te herstellen en de huid voor te bereiden op de eerste heerlijke zonnestralen.

De Masters van Skin Studio Pour Elle zijn er klaar voor.
Lentekriebels dus in ons instituut!

 

Optimaliseer uw huidconditie en minimaliseer uw mimische rimpeltjes met deze high level massage kuur.

De kuur bestaat uit drie verschillende intensieve massagebehandelingen die u in korte tijd ondergaat!

1. Een behandeling met de Natural Face Liftingmassage i.c.m lymfedrainage. Deze massagetechniek werkt op het bind- en spierweefsel en de aanmaak van bot. De lymfedrainage voert alle afvalstoffen die vrij zijn gekomen bij de massage af.

2. Een behandeling met de Tone Boost massage i.c.m de Collageen Booster lamp. Deze massagetechniek werkt voornamelijk op het spierweefsel, waardoor de gelaatscontour strakker wordt en fijne lijntjes verminderen. De collageen booster lamp zorgt ervoor dat de massage nog extra door kan werken, en verhoogt ook de weerstand van de huid. Dit terwijl u het gevoel heeft dat u op een tropisch strand ligt!

3. Een behandeling met de Tone Boost massage i.c.m de Collagen Boost massage. Deze twee massagetechnieken werken op het spierweefsel en op het collageen van de huid. Uw huid ziet er strakker uit en voelt steviger aan.

Uw resultaat:
Een all-in  behandeling, voor diegene die wil werken aan het verlevendigen en verjongen van de huid, en het voorjaar weer stralend wil beginnen! Daadwerkelijk zicht- en voelbaar resultaat!

Uw voordeel:
Drie intensieve massage behandelingen in 1 voorjaarsdeal; u betaalt € 240,
Daarbij krijgt 10% korting op onze Sculp Workshop (een workshop, waarin u leert om zelf aan de slag te gaan met de massagetechnieken, voor een optimaal en onderhoudend resultaat! Je vingers zullen kriebelen om aan de slag te gaan!). Deze staan gepland voor 14/4 – 9/6.

Ook krijgt u 20% korting op een hoogwaardig anti-aging serum van Environ of PCA aangepast aan uw huid.

* U kunt van dit voordeel gebruik maken t/m 30 juni 2018

 

Bel ons voor een afspraak : 0114-320313 ,
of mail naar: pour.elle.personeel@gmail.com

Wij kijken uit naar je komst!

 

In deze voorjaarsperiode vieren wij meer bijzondere momenten. Wij starten met een gezellig Pasen, staan stil bij de moeders van Nederland, en verwelkomen juni met een muzikaal thema.

Lentekriebels voor een mooi ogende decolleté

Kunt u ook nauwelijks wachten om die nieuwe aanwinsten met royale halsuitsnijding uit de kast te halen?

Boek dan nu bij uw gezichtsbehandeling de Revive decolleté specialiteit. Deze bestaat uit een intensieve massage en een heerlijk verkoelend remineraliserend masker voor de tere huid van uw decolleté. De huid op het decolleté is dun en verraadt vaak de leeftijd, u zult verrast zijn door het resultaat!

Uw voordeel: Gekoppeld aan uw gezichtsbehandeling betaald u voor deze decolleté specialiteit nu €15,- i.p.v €25,-

* Actie geldig t/m 30 juni 2018

Zondag 13 mei, Moederdag wordt een echte verwendag!

Verdient jouw (schoon/groot)moeder een echte voorjaarsboost voor haar huid, of verdient ze het om eens lekker verwend te worden? Gunt u haar een kennismaking met ons bijzondere instituut? Dat kan! Geef haar dan nu op voor een gratis Moederdag gezichtsbehandeling.

Zo werkt het; Ga naar onze facebook pagina (Skin Studio Pour Elle) en reageer onder het bericht voor de Mama’s! Plaats je leukste en meest origineelste foto met daarop je (schoon) moeder. Like en deel het bericht, wie weet maak je jouw (schoon) moeder blij met dit luxe Moederdag cadeau! De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 14 mei via onze Facebookpagina!

P.S. Op zondag 13 mei zijn wij ook aanwezig bij het Melkhuisje (Rietstraat 23, Terhole)! Deze dag verwennen we samen met andere bedrijven de mama’s, komt u ook?

Lentekriebels, want op 1 en 2 juni zit er muziek in Hulst!

Het is ieder jaar weer een spektakel, waar veel Hulstenaren en mensen uit de regio naar uitkijken! Vest Rock; 3 dagen feest, gave muziek en alle gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten! Zien en gezien worden dus!

Bij een feestje hoort natuurlijk ook de juiste outfit en meest zomerse uitstraling! Wij zijn er klaar voor, en nodigen u graag uit voor een weergaloze oogopslag!

Hiervoor kiest u voor onze onovertroffen Wimperlifting!

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift, waardoor u een opener blik krijgt en de wimpers langer lijken! Dit resultaat blijft 6 weken lang! Wimperlifting is geschikt voor iedereen, en niet schadelijk voor de wimpers. Tijdens deze behandeling kunnen de bovenste wimpers geverfd worden.

In de week van 28 mei t/m 2 juni geven wij u graag een feestelijke korting!

U betaald deze dagen €59,- i.p.v. €69,-
Ook krijgt u een gratis mini wimper verzorgingsproduct mee naar huis!

Bel ons voor een afspraak : 0114-320313 ,
of mail naar: pour.elle.personeel@gmail.com
Wij kijken uit naar je komst!

Ibiza Vibe bij Pour Elle!

Vroege zomerfeestjes, ontspanning en plezier, wat past er beter onder de noemer Ibiza Vibe? Ook dit jaar verrassen wij u met een presentatie van kleurrijke Ibiza accessoires, een meesterlijke aankoop voor een geweldige zomer!

 

 

Shop&Shine
Zie onze FB pagina

FACEBOOK