Mededeling Coronavirus preventiebeleid Skin Studio Pour Elle

 

De afgelopen dagen is er veel berichtgeving over de uitbraak van het Coronavirus in Europa, meer bepaald in Benelux en Frankrijk. Met dit bericht willen we u graag informeren welke maatregelen wij nemen gedurende deze onzekere periode.

Op dit moment zijn er geen besmettingen gemeld bij de medewerkers van Skin Studio Pour Elle en/of bij hun familieleden.

Niemand weet echter hoe het Coronavirus zich in de toekomst verder zal evolueren. Momenteel kunnen we ons enkel vasthouden aan wat nu bekend is.

Het nieuws rondom het Coronavirus volgt zich in hoog tempo op en de stand van zaken kan elk moment veranderen. Wij houden de berichtgeving scherp in de gaten en volgen het advies van het RIVM op.

Wij hanteren volgende voorzorgsmaatregelen:

1. Medewerkers die symptomen hebben zoals koorts, niezen, hoesten, kortademigheid, druk op de borst, enz. werden al eerder verzocht om thuis te blijven en contact op te nemen met de dokter.
2. Voor de werkzaamheden van onze Specialisten houden we nauw contact met de beroepsvereniging en autoriteiten. We volgen dit zeer strikt op.
3. Wij schudden u geen hand bij binnenkomst.
4. In de wachtruimte vindt u onze desinfecterende spray Thoclor GF2 terug. Deze kunt u vrij gebruiken voor handen en gelaat.
5. In de toiletruimte vindt u tissues, ipv handdoekjes.
6. Onze ruimtes worden zorgvuldig schoongemaakt en gedesinfecteerd
7. Wij verzoeken u per voorkeur te pinnen dan contant te betalen.

Dagelijks houden wij de ontwikkelingen bij, en bij wijziging van bovenvermelde voorzorgsmaatregelen zullen we niet nalaten u verder te informeren. Wij doen het mogelijke onze service zo optimaal mogelijk te houden. Onze grootste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. We doen ons uiterste best in deze onzekere periode, maar vragen uw begrip indien onverhoopt afspraken geannuleerd of verplaatst worden.

Wij verzoeken u dan ook dringend ons te melden wanneer u bovengenoemde klachten heeft, als er bij u het virus is geconstateerd of als u naar een van de risicogebieden bent geweest in de afgelopen weken, zodat wij uw behandeling naar een later tijdstip kunnen verplaatsen.

 

Dank voor uw begrip.

Veronique de Poorter en medewerksters van Skin Studio Pour Elle

 

TIP Beschermende maatregel tegen het Coronavirus:

NaOCI (bleekmiddel) is momenteel het belangrijkste ontsmettingsmiddel dat tegen het coronavirus wordt gebruikt. Bekend is dat HOCI 100 keer krachtiger is als ontsmettingsmiddel dan bleekmiddel. Maar wat nog belangrijker is, is dat we dit krachtige ontsmettingsmiddel rechtstreeks in de mond, neus en ogen kunnen sprayen en het net als hand desinfecterend middel kunnen gebruiken!

 

Bij ons verkrijgbaar voor € 59,00
Tevens is dit product ook ideaal bij o.a. bij rosacea, acne & anti-aging