Samen met u kijken wij terug op een veelbewogen 2022.
Er is veel gebeurd in de wereld, in Nederland, en natuurlijk op kleinere schaal in onze eigen regio.

Wij zijn vooral blij u afgelopen jaar weer regelmatig in ons instituut te hebben mogen ontvangen. Zonder coronaperikelen, en op onze vertrouwde toplocatie. Met als kers op de taart een heerlijke decembermaand, waarin u na 2 jaar samen met anderen het lichtfeest mag vieren. Hét seizoen waarin wij ook met veel plezier u en uw huid verwennen en laten stralen.
Toch zijn alle ontwikkelingen op met name economisch gebied niet aan ons voorbijgegaan. Leveranciers stellen inkoopcondities bij, locatiekosten stijgen en de voortdurende wens om onze specialisten te blijven trainen en scholen brengt veel kosten met zich mee. Om u ook het komende jaar uitstekende behandelingen te kunnen geven, en zo uw bezoek tot een waardevol persoonlijk moment te maken, gaan wij met ons totale behandelprogramma aan de slag.

Wij maken keuzes, voegen elementen toe, en verfijnen onze aanpak voor nog meer resultaat. Hier en daar zijn wij genoodzaakt de prijs, mede gezien de gestegen product -en productiekosten, aan te passen. U kunt er echter altijd van uit gaan dat hetgeen wij u bieden absoluut in verhouding staat met de beleving, kwaliteit en de verkregen huidconditie.

2023 wordt ook het jaar, waarin wij u als vaste waarde in ons instituut regelmatig willen verrassen. Met ludieke acties, events en een loyaliteitsprogramma boordevol voordeel. Uw specialiste informeert u hierover graag bij uw volgende bezoek.

Zoals u ongetwijfeld weet hebben wij ook een sfeervolle winkel
ELLE MAAKT JE BLIJ” in het centrum van Hulst. Het ultra vrouwelijke, trendy en stijlvolle assortiment heeft al veel van onze beautyklanten uitgenodigd, daar een bezoek te brengen. Met ons nieuwe loyaliteitsprogramma bieden wij u ook daar, regelmatig een bijzondere mogelijkheid of voordeel.

Kortom wij hebben enorm veel zin en passie om samen met u van 2023 een topjaar te maken. Samen met u beleven, ervaren en genieten.

Wij zien er naar uit u snel weer te mogen begroeten.

 

Onze openingstijden tijdens de Feestdagen:

Zaterdag 24 december geopened tot 13.00 uur

Maandag 26 december gesloten

27 tot en met 30 december gebruikelijke openingstijden

Zaterdag 31 december geopened tot 13.00 uur

Onze Skin Studio is gesloten i.v.m. met inventarisatie van 1 tot en met 4 januari

Vanaf 5 januari bent u weer van harte welkom!