Welkom op onze site.
Fijn dat wij jou mogen informeren over ons team en instituut!

Mijn naam is Veronique de Poorter, ruim 30 jaar eigenaresse van Skin Studio Pour Elle,
inmiddels een begrip in de regio.

 

Ons Team bestaat uit 5 allround professionel & gedreven huidspecialises.
Bettina, Jasmijn, Merel, Claudia en Veronique.

Ik daag onze professionals graag uit, extra uit te blinken in hun specifieke passie en vaardigheden.
Zo realiseren wij onze missie: Masters in Beauty! Meesterschap waarbij persoonlijke beleving van een uniek moment, voor jouw als klant centraal staat.

Met een jaarlijks uitgezet opleidingsplan, blijven onze Masters in Beauty up to date in kennis en kunde. Wij blijven ons daarnaast oriënteren op nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in ons vak. Daarbij leggen wij de lat hoog als het gaat om zicht- en voelbaar resultaat.

Jouw verrassen en verleiden om regelmatig terug te komen, is voor ons een echte must. Een tevreden klant, fan en wellicht zelfs ambassadeur, is voor ons immers de beste reclame!

Een van onze kernbegrippen is een ‘no nonsens kijk op de huid’. Probleemoplossend, conditionerend, en samen met jou te werken aan resultaat.
Daarvoor hebben wij een uitnodigend aanbod met o.a. Acne therapie; definitieve ontharing ; healthy -aging , permanente make-up en specifieke massage technieken.

Wij maken eveneens gebruik van professionele apparatuur, en van externe support zoals een cosmetisch arts. De diversiteit van merken, behandelingen en specialisten maken ons aantrekkelijk voor een brede groep klanten met uiteenlopende behoeften en wensen.

Zo maar binnen kunnen lopen in ons sfeervolle instituut voor een vrijblijvend advies, een productaankoop of stijlvol cadeau, is een perfecte kennismaking met onze meesters in beauty.

Onze zichtlocatie in het centrum van Hulst is goed bereikbaar, en nodigt u uit binnen te komen.

Je kunt gemakkelijk parkeren.

Wij ontmoeten je graag in ons instituut, tot dan!