KORTE BEHANDELINGEN GELAAT

Bij deze mini verzorging kunt u zelf een combinatie samenstellen van epileren/ harsen en of verven.

HARS-EPILEER BEHANDELING

 

(HARSEN GELAAT ICL. EPILEREN WENKBRAUWEN)

VERF-EPILEER BEHANDELING - 30 minuten - 45 minuten

( EPILEREN OF HARSEN INCL. VERVEN WIMPERS/ WENKBRAUWEN)

BROWSTYLING

Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw gezichtsuitdrukking. Wij noemen ze ook wel de kapstok voor het gezicht. De browspecialist meet uw wenkbrauwen Deze tekent zij vervolgens in verhouding met uw gelaat. Passend en naar uw zin, dan is het tijd voor de styling. Dit bestaat uit het harsen van de wenkbrauwen, verven, epileren en eventueel bijknippen.

HET VERWIJDEREN VAN OVERTOLLIGE HAARGROEI OP HET LICHAAM.
BIKINILIJN
ONDERBENEN
BOVENBENEN
OKSELS
ARMEN
RUG
RUG & SCHOUDERS
OKSELS
SPECIALISATIE ELEKTRISCH ONTHAREN

Last van ongewenste haargroei?

Met elektrisch ontharen wordt iedere haarkleur overbeharing voor 80% permanent aangepakt. Door middel van een dun naaldje, wordt elk haarzakje vernietigd. Als deze haar in precies de goede groeifase zit, komt deze niet meer terug. Wat erg belangrijk is, is dat er tijdens de behandelingen NIET geharst of geëpileerd mag worden, de haren mogen alleen geschoren of geknipt worden. De behandelingen moeten vaker herhaald worden, variërend van de haar dikte en de hoeveelheid. Meestal start u met een wekelijkse behandeling. De tijd tussen de behandelingen wordt gaandeweg de voortgang verlengd. Voor een totale ontharen moet er gerekend worden op een behandeltijd van een jaar tot twee jaar. Deze behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor vraagt u een verwijsbrief aan uw huisarts.

klik hier voor een filmpje

LASERONTHARING
NEW - BRAZILIAN WAXING

Lycon Precision waxing is dé nieuwe manier van ontharen. Voor een volkomen gladde en perfecte huid.         LYCON Precision Waxing: • Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm! • De waxen worden in een heel dunne laag aangebracht op lage temperaturen. • Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf • Langdurig haar vrije en zachte huid zonder stoppels • Geen waxrestjes op de huid na de behandeling • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geurbelevingen Profiteer nu tijdens onze Summer Deals (juli & augustus) van onze introductie aanbieding: 10% korting op een Lycon Wax behandeling naar keuze. (informeer naar de mogelijkheden)

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?