Beste Klant,

Ik ben zeer begaan met de gezondheid van mijn team en met die van u!
Dat heeft mij doen besluiten om het advies van onze branchevereniging ANBOS op te volgen, en met ingang vanaf heden (17-03)  alle reeds geplande behandelingen niet meer uit te voeren, tot later bericht.

Vooralsnog hanteer ik de gestelde datum van 6 april.
Uit respect naar ieders welzijn zowel privé als zakelijk, probeer ik ook op deze manier mijn steentje bij te dragen in deze verwarrende tijden.

Ikzelf zal met aangepaste openingstijden de winkel open houden, en zo de kans geven om uw  favoriete verzorgingsproduct(en) te kunnen aankopen, zodat u toch van  een heerlijk verwenmomentje thuis kan genieten.  Focus op ontspanning en zelfzorg is extra belangrijk nu!

Uiteraard vraag ik van u om onze reeds gecommuniceerde protocollen te respecteren en alle aankopen  enkel via pinbetaling af te rekenen.
Als extra service bied ik de mogelijkheid om uw bestelling per post aan u op te sturen, of indien mogelijk dit bij u thuis af te leveren. (binnen Hulst)

U kunt de bestelling mailen aan: veronique@skinstudiopourelle.nl

Tussentijds cre√ęert deze periode kansen tot reflectie en mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen in de toekomst. Laat de nood een deugd zijn!¬†

Ik vertrouw erop dat de verbondenheid die nu ontstaat onder elkaar de kracht mag zijn en mag brengen om dit met zijn allen te dragen. 

Graat tot snel weerzien in goede gezondheid.

Liefdevolle groet en bedankt voor uw begrip.
Veronique & collega’s

 

Voorlopig houden wij deze openingstijden aan:
Ma- vrij: 13.00- 17.00 uur
Zaterdag 10.00-13.00 uur
Zondag gesloten
Uiteraard alles afhankelijk van de ontwikkelingen.
Check onze FB & website voor de laatste updates.