ALLROUND “BEAUTY MASTER”/ TEAMLEIDER

Voor deze gevarieerde, veelzijdige functie zoeken wij een topper in het schoonheid vak, die in is voor extra uitdaging op het gebied van management & organisatie.

Wij zijn Skin Studio Pour Elle, inmiddels een begrip in regio Hulst en omstreken. Onze missie is: “Masters in Beauty ” zijn, en zo gaan voor het meest haalbare resultaat. Dit realiseren wij als team samen, maar ook met diverse externe “Masters”.
Zo zorgen wij voor een uitgebreid dienstenaanbod, met ieder een eigen expertise.
Wij staan garant voor hoogwaardige, kwalitatieve behandelingen gecombineerd met een gastvrije onthaal in een prachtig sfeervol ingericht instituut.

Word jij onze nieuwe leidinggevende “Beauty Master” ?

In ons snel groeiend instituut is behoefte aan een gedreven, ervaren huidspecialiste, die naast de behandelingen in de salon ook een leidinggevende taak op zich neemt.

Beschik jij over een positieve drive & motivatie, en ga jij net dat stapje verder voor de klant en je collega’s? Wil jij de komende jaren doorgroeien naar bedrijfsleidster schap en durf je grenzen te verleggen? Dan maken wij graag kennis met jou.

Coachend leidinggeven en motiveren van de teamleden zijn je kerntaken. Daar naast denk en doe je mee in de bedrijfsvoering. Je bent hands on en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Je ziet en creëert kansen op het gebied van verkoop in onze winkelunit, het adviseren van klanten en het neerzetten van de praktische vertaling van de marketingkalender. Je verliest daarbij de doelstellingen niet uit het oog, en focust op een win/win situatie met onze klant.

Herken jij jezelf in de onderstaande kwaliteiten en eigenschappen, en heb je zin om uit je comfortzone te stappen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Durft regie te nemen, in staat tot zelfreflectie, groeimentaliteit, betrokken bij mens en bedrijf, focus op resultaat, vanuit voordeel klant een topverkoper, geen 9-5 mentaliteit., oplossingsgerichte denker, gaat voor performance en profilering, weet anderen te enthousiasmeren en te bekrachtigen.

Reageer nog vandaag, in ieder geval voor 15 mei a.s. Stuur ons een korte motivatie, en geef daarbij een persoonlijke score van 1(geen)-10(veel) aan bij de bovenstaande kwaliteiten en eigenschappen.

Wij zien er naar uit jou te ontmoeten, graag tot dan!