MIJN GEZONDE HUIDCONDITIE BEHOUDEN
ENVIRON!

Waarom Environ?

 • Vitaminen, met name vitamine A, zijn essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Dit gegeven is de essentie van de Environ behandelingen en producten.
 • Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan een hogere dosering vitamine A. Deze is nodig om je dagelijkse tekort aan te vullen, en je huid te voeden. Zo blijft je huid weerbaar, levendig en soepel.
VERZORGING VAN JANE IREDALE

Waarom Jane Iredale?

 • Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun unieke samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen, ontstekingswerend en uitgebreid getest op allergie. De make-up is, mede door de zon bescherming en ademende texturen, ieder seizoen gemakkelijk aan te brengen. Trendy en tijdloze kleuren laten jou en je huid stralen.
HUIDSUPPLEMENTEN - Advanced Nutrition Programme

Waarom zou ik huidsupplementen slikken?

 • Omdat je hiermee In korte tijd het meest haalbare resultaat kunt bereiken?! Help je huid en huidverzorging, door ook van binnen uit te versterken en te optimaliseren.
 • De producten van het Advanced Nutrition supplementen zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. De ideale , bekrachtigende aanvulling op je Environ thuisverzorging.
 • Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?
 • Gezonde voeding alleen volstaat niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen in je voeding worden opgenomen door het bloed en vervolgens als eerste afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz…). Je huid is welliswaar je grootste orgaan, maar profiteert als laatste van diezelfde voedingsstoffen.
 • Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?
 • Met het Advanced Nutrition Programme gebruik je de belangrijkste huidvitamines in de juiste en doeltreffende doseringen. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid. Ze worden snel en gemakkelijk opgenomen in je lichaam.
 • Wanneer stop ik met het nemen van mijn huidsupplementen?
 • Het bewaken van je gezondheid en een goede huidconditie is een continu proces. Naast goede voeding en je huid verzorgen en beschermen,blijf je daarom ook de ondersteunende huid vitamines in het Advanced Nutrition Programme gebruiken. In & outside beauty zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
CELLICS “NATURAL SKIN ARCHITECTURE”

WAAROM JE CELLICS NIET KAN MISSEN

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?

Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.

In Cellics is er een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!

BEN JE GEÏNTERESSEERD OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?