TRANSFORMAGE – BINDWEEFSEL MASSAGE

over Transformage - bindweefsel massage

Deze speciale massage technieken gericht op spierweefsel, bindweefsel en lymfedrainage zijn exclusief ontwikkeld voor effectieve huidverbetering die dieper gaat dan een traditionele massage. Hiermee kunnen we kunnen we het gezicht hermodelleren voor de meest stralende versie van jezelf!

Manuele lymfedrainage:
Het gaat hier om een hele zachte, ritmische en spiraalvormige massage waarbij druk wordt uitgeoefend op de lymfeklieren en -banen om het lymfestelsel te stimuleren en zo lymfevocht en afvalstoffen af te voeren. De lymfedrainage stimuleert de vochtdoorstroming, heft stagnaties op, verhoogt immuniteit en weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. De lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en/of nabehandeling voor zichtbaar beter en sneller resultaat. 

Pure SkinLift:
Met de Pure SkinLift worden de SMAS laag (Dit is de bindweefsellaag die op de mimische spieren ligt) en de gelaatsspieren aangepakt. De behandeling verhoogt de spiertonus terwijl gelijktijdig de collageenproductie wordt verhoogd. De dieper gelegen gezichtsspieren in het wang gebied worden getraind vanuit de mond zodat daar spierspanning en -volume toenemen en een liftend effect ontstaat. Getrainde gezichtsspieren zorgen niet alleen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel, maar hebben ook emotionele waarde doordat een anti-stress effect optreedt. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bij de verandering van gezichtsexpressie, de stemming van een persoon mee verandert. 

Deep Tissue Pressuur:
De techniek van Deep Tissue Pressuur is gericht op de diepere spierweefsel lagen in de huid. Het doel van deze techniek is om spanningsverschijnselen in het gezicht te resetten en ontspannen. Dit doen we door middel van diepe vinger-,platte hand- en vuistdruk op de gespannen gebieden. Daardoor ontstaat meer spierkracht en volume in het onderhuidse spierweefsel. Tegelijkertijd wordt de aanhechting van de huid op de spieren verbeterd en worden oude, verslapte aanhechtingen vervangen door nieuwe strakke verbindingen tussen de huid en het onderliggende spierweefsel. 

Lifting en contour verstrakking zijn het felbegeerde resultaat waardoor je een strakkere en jongere uitstraling krijgt te zien. 

Daarnaast dienen alle technieken van TransformAge ertoe om de circulatie van bloed en lymfe te verhogen, de weefsels te verzachten en te ontspannen, de cortisolspiegels in het lichaam (het stresshormoon) te verlagen en een algemeen gevoel van ontspanning te bieden. 

Het mooiste resultaat in kuurvorm en onderhoud met onze andere behandelingen.

 

Collagen Booster:

Voor het beste resultaat kunt u de Collagen booster toe voegen aan elke behandeling. 

Het speciale Collageen Booster licht stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Daarnaast geeft het een lekker warm en ontspannend gevoel ( alsof je lekker een dagje aan het strand ligt).

De prijs hiervan is €29,95,- voor 20 minuten

Bij een kuur betaalt u €20,- i.p.v. €29,95,-

Sckin Collagen+: 

Het collageen supplement is essentieel om een goed resultaat van uw behandeling te krijgen, deze bevat allerlei bouwstoffen voor jouw huid. Collagen+ ondersteunt een stevige huid. De Collagen+ bevat veel extra voedingsstoffen welke nodig zijn bij de aanmaak van collageen. Dit product ondersteunt jouw huid, haren en nagels en immuunsysteem. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering. Een echt All-in-one product. Alles voor een stralende jonge huid. 

Zo kunnen wij jou na de intake verder helpen met één of meer specifieke behandelingen :

Tip: Voor het beste resultaat bieden wij deze behandelingen in kuurverband aan afhankelijk van uw wensen.

WIL JE GRAAG PERSOONLIJK ADVIES ?

VUL JE GEGEVENS IN EN WIJ ZULLEN JE Z.S.M. CONTACTEREN

WAT ANDEREN ZEGGEN NA EEN BEHANDELING:

 

Ik heb veel meer volume in mijn gezicht

 “Mijn rimpels zijn veel minder zichtbaar

Prachtig resultaat!