ONTHARING

Overbeharing Op Het Gelaat

SPECIALISATIE ELEKTRISCH ONTHAREN

Elektrische epilatie in het gezicht

Iedere vrouw heeft haren op het gezicht. Meestal zijn ze dun en licht van kleur en daardoor nauwelijks te zien. Sommige vrouwen, en dat zijn er echt veel meer dan je denkt, krijgen dikke, stugge, zichtbare haren op bovenlip, kin, hals en wangen. Dunne, lichte of grijze beharing op het gezicht, zoals bijvoorbeeld op de bovenlip of kin, kan bij Skin Studio Pour Elle goed behandeld worden middels elektrische epilatie.

Met elektrisch ontharen wordt iedere haarkleur overbeharing voor 80% permanent aangepakt. Door middel van een dun naaldje, wordt elk haarzakje vernietigd. Als deze haar in precies de goede groeifase zit, komt deze niet meer terug. Wat erg belangrijk is, is dat er tijdens de behandelingen NIET geharst of ge√ępileerd mag worden, de haren mogen alleen geschoren of geknipt worden. De behandelingen moeten vaker herhaald worden, vari√ęrend van de haar dikte en de hoeveelheid. Meestal start je met een wekelijkse behandeling. De tijd tussen de behandelingen wordt gaandeweg de voortgang verlengd. Voor een totale ontharen moet er gerekend worden op een behandeltijd van een jaar tot twee jaar. Deze behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor vraagt u een verwijsbrief aan uw huisarts.

KORTE BEHANDELINGEN GELAAT

Bij deze mini verzorging kunt u zelf een combinatie samenstellen van epileren/ harsen en of verven.

HARS-EPILEER BEHANDELING

(Harsen gelaat incl. Epileren wenkbrauwen)

VERF-EPILEER BEHANDELING

( Epileren of harsen incl. Verven wimpers/ wenkbrauwen)

30 MINUTEN ‚Äď 45 MINUTEN

Overbeharing Op Het Lichaam

HET VERWIJDEREN VAN OVERTOLLIGE HAARGROEI OP HET LICHAAM.

PERMANENTE LASERONTHARING

Laserontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

Onze huidtherapeut Lisette Muller van Cosmetique Totale is exper op het gebied van laserontharen en helpt jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af.

‚ô• INFO HUIDTHERAPEUTE&LASERONTHARING KLIK HIER ‚ô•

 

BIKINILIJN
ONDERBENEN
BOVENBENEN
OKSELS
ARMEN
RUG
RUG & SCHOUDERS
OKSELS

BEN JE GE√ŹNTERESSEERD OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?