Smart Skin Solutions PCA Skin is erkend in de medische literatuur als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. PCA Skin is een vertrouwde leider in de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten. Een gezonde mooie huid begint vanaf het cellulaire niveau. PCA Skin is veeleisend als het gaat om innovatieve huidverbetering en streeft ernaar om de verwachtingen te blijven overtreffen.

 

PCA staat voor een gezonde mooie huid

De professionele behandelingen zijn wetenschappelijk geformuleerd op een milde manier de huid te stimuleren, te verstrakken en te liften!
PCA SKIN uw oplossing bij Anti-Aging, Acne problemen, Pigmentstoornissen, Littekens.
Poure Elle is dan ook zeer verheugd om dit zeer populaire Amerikaanse merk te mogen voorstellen. PCA Skin is zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is vooroploper in de U.S.A. betreft professionele peelingen.

 

 

PCA Skin – specialist in peelings

“PCA skin is gebaseerd op diverse zuren waaronder TCA, Jessner, melkzuur, glycolzuur, salicylzuur, gojic acid en citroenzuur. PCA skin bevat tevens huididentieke werkstoffen waaronder retinol, peptiden en vitamine C, deze werkstoffen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

PCA skin is dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond met meer dan 25 jaar ervaring en de manier waarop op specialistische wijze behandelingen met de unieke serums en peelingen verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken.

Alle behandelingen van PCA skin gaan vooraf met een intake gesprek, vraag naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken?

We Rethought Everything

Complete Corporate Identity