Waarom PCA?

Een gezonde en mooie huid is onze missie.

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van intensieve peelings, die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. PCA Skin opgeleide huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. 

Waarom Environ?

Vitaminen, met name vitamine A, zijn essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Dit gegeven is de essentie van de Environ behandelingen en producten.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan een hogere dosering vitamine A. Deze is nodig om je dagelijkse tekort aan te vullen, en je huid te voeden. Zo blijft je huid weerbaar, levendig en soepel.


 


Waarom Phytomer?

PHYTOMER is de echte pionier op het gebied van mariene cosmetica. Mariene huidverzorging is gebaseerd op waardevolle ingredienten uit de zee.

Tegenwoordig is PHYTOMER een van de weinige cosmetica-bedrijven ter wereld die zich toelegt op mariene biotechnologie om volledig nieuwe en natuurlijke ingrediënten te produceren met behulp van hightech en milieuvriendelijke methoden.

Waarom Lady Green?

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Aantrekkelijk,, kleurrijk en met een positieve kijk op de huidbehoeften van deze leeftijdsgroep. Hippe producten met ultra zachte texturen en aangename geuren.


Waarom Love Rock?

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen. Inmiddels weten wij dankzij enthousiaste reacties van klanten, dat de producten ook uitstekend geschikt voor volwassenen met een allergie gevoelige huid / eczeem

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge (kinder)huid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans!

Waarom Jane Iredale?

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun unieke samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen, ontstekingswerend en uitgebreid getest op allergie. De make-up is, mede door de zonbescherming en ademende texturen, ieder seizoen gemakkelijk aan te brengen. Trendy en tijdloze kleuren laten jou en je huid stralen.

Waarom Caption?

Nagels lakken voordat je naar bed gaat…..
Met de speciaal ontwikkelde Lac-Q3 formule heeft u binnen 15 minuten een mooie set nagels met de look en de hardheid van een gel, maar zonder UV-lamp. Caption is niet schadelijk voor de nagels. Voor het gewenste resultaat, gebruikt u de basis, de kleur en de topcoat.

 

Waarom zou ik huidsupplementen slikken?
Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?
Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz…). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,…) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?
Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

Wanneer stop ik met het nemen van mijn huidsupplementen?
Stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen zou net hetzelfde effect hebben als stoppen met je skincare, je huidconditie gaat achteruit. Je stopt toch ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid?

Blijven innemen is de boodschap!

Hoe werkt Cellics?
Huidverjonging, vitaliteit en gezonde cellen van binnenuit?

Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en … zonder gedoe. Wij (twee Nederlandse huidspecialisten en een orthomoleculair en natuur geneeskundig therapeut) sloegen afgelopen jaar de handen ineen en maakte een revolutionair cel, huid en vitaliteit supplement dat je heel makkelijk inneemt.

Cell Elixer
Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid!
Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

✓ Collageen
6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houdt je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.
✓ Stevig bindweefsel voor een stevige huid
MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen.
Snellere genezing van wonden en blessures door de bouwstoffen in het Cell Elixer.
Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.
✓ Immuunboost
Een ware pep voor je immuunsysteem.
L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.
✓ Antioxidanten
Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.
Ze beschermen tegen de zon.
✓ Bouwstoffen
Het Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten.

Cell Omega
Hiermee zet je een belangrijke stap op weg naar een glanzende huid en gezonde vitale cellen!
De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis. Deze visolie ondersteunt je hart en bloedvaten, en draagt zorg voor een soepele huid.
De omega-3 vetzuren in Cell Omega ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie, meer focus en een beter geheugen.
Voor algemeen gebruik neem je 2x per dag één Cell Omega softgel in.

Wil je daarnaast specifiek werken aan je vetverbranding, het verlagen van je ontstekingsreacties of aan je hersenen?
Volg dan één van onderstaande adviezen:
✓ Vetverbranding
Tevens verhoogt Cell Omega de vetverbranding.
Neem dan bij elke maaltijd, 3x per dag, één Cell Omega softgel bij de maaltijd in.
✓ Hersenen
Neem ‘s avonds 2-3 softgels in bij het avondeten als je op de hersenen, geheugen, concentratie en focus wilt werken.

Cell First
Met Cell First van Cellics zet je een belangrijke je een belangrijke stap naar gezonde cellen en meer vitaliteit en energie!
Cell First is een antioxidanten boost met heel veel extra’s:

✓ Cell First beschermt je cellen en je collageen.
✓ Cell First versterkt je immuunsysteem.
✓ Cell First werkt op een zachte manier ontgiftend door de toevoeging van spirulina en chlorofyl.
✓ Cell First ondersteunt je darmen.
✓ Cell First beschermt je tegen de zon.