Welkom op onze site, fijn dat wij u mogen informeren over ons team en instituut!

Mijn naam is Veronique de Poorter, ruim 28 jaar eigenaresse van Skin Studio Pour Elle, inmiddels een begrip in de regio. Ons team bestaat uit 3 allround professionele en gedreven huidspecialistes.
Ik daag onze professionals graag uit, extra uit te blinken in hun specifieke passie en vaardigheden.
Zo realiseren wij onze missie: Masters in Beauty! Meesterschap waarbij persoonlijke beleving van een uniek moment, voor u als klant centraal staat.

Een van onze kernbegrippen is een ‘no nonsens kijk op de huid’. Probleemoplossend, conditionerend, en samen met u werken aan resultaat.
Daarvoor hebben wij een uitnodigend aanbod met o.a. Acne therapie; definitieve ontharing ; healthy -aging , permanente make-up en specifieke massage technieken.
Wij maken eveneens gebruik van professionele apparatuur, en van externe support zoals een cosmetisch arts. De diversiteit van merken, behandelingen en specialisten maken ons aantrekkelijk voor een brede groep klanten met uiteenlopende behoeften en wensen.

Met een jaarlijks uitgezet opleidingsplan, blijven onze Masters in Beauty up to date in kennis en kunde. Wij blijven ons daarnaast oriënteren op nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in ons vak. Daarbij leggen wij de lat hoog als het gaat om zicht- en voelbaar resultaat.
U verrassen en verleiden om regelmatig terug te komen, is voor ons een echte must. Een tevreden klant, fan en wellicht zelfs ambassadeur, is voor ons immers de beste reclame!

Zo maar binnen kunnen lopen in ons sfeervolle instituut voor een vrijblijvend advies, een productaankoop of stijlvol cadeau, is een perfecte kennismaking met onze meesters in beauty. Onze zichtlocatie in het centrum van Hulst is goed bereikbaar, en nodigt u uit binnen te komen. U kunt gemakkelijk parkeren.

Wij ontmoeten u graag in ons instituut, tot dan!

Bettina Claessens

Bettina Claessens

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Bettina Claessens. Mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd in het Belgische Brugge aan het T.I.H.F. Meer dan 20 jaar werk ik al als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 20 jaar bij Pour Elle!
Doordat ik allround schoonheidsspecialiste ben blijf ik enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in onze drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn opgedane kennis over de huid en produkten, die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, mensen goed adviseren zodat specifieke huidproblemen aangepakt kunnen worden.
Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.
En wat Skin Studio Pour Elle verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, dat is … de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze nieuwe locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving! Ik kan hier zeker nog wel 25 jaar enthousiast verder werken.
Ik hoop U binnenkort te mogen verwelkomen in onze Skin Studio!

Bettina

Judith Koster

Judith Koster

Mijn Naam is Judith Koster en sinds 2005 werkzaam bij Pour Elle.Ik heb mijn diploma behaald op Roc Zadkine in Rotterdam.

Mijn specialisaties zijn Anti-Aging en Acne. Acne is een veelvoorkomend probleem bij pubers maar tegenwoordig ook bij volwassenen.

De oorzaak is vaak lastig te achterhalen, kan door voeding, stress, hormonaal of problemen van binnenuit in het lichaam. In samenwerking met de klant door aanpassing van voeding, de behandeling in de salon en thuis eraan te werken, kunnen we vaak tot een mooi resultaat komen. Het geeft mij ook een goed gevoel dat ik voor de klant iets kan betekenen om het acne probleem te verlichten of zelfs op te lossen. Maar hier is wel veel geduld voor nodig het is niet opgelost na een paar behandelingen.

Ik werk graag bij Pour Elle omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn en we met de tijd meegaan. Het uiterlijk is belangrijk en we werken met heel wat mooie merken en kunnen met intensieve behandelingen of kuren heel wat betekenen voor de klant. We hebben een leuk team dat is natuurlijk ook belangrijk voor de werksfeer

Judith

Simone van de Walle

Simone van de Walle

Mijn naam is Simone v.d Walle. Sinds december 2017 werk ik als allround
schoonheidsspecialiste bij Skinstudio Pour Elle. Mijn diploma heb ik behaald op het Vitalis
College in Breda. Het was altijd al een droom van mij om schoonheidsspecialiste te worden, daarom ben ik erg dankbaar dat ik dit beroep bij zo’n mooi bedrijf mag uitoefenen. Op het gebied van wimperlifting bent u bij mij aan het juiste adres. Verder is acne mijn specialisatie en ga ik nog veel kennis opdoen in de komende trainingen. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik mezelf verder mag ontwikkelen en kan doorgroeien tot een Master in beauty!

Simone